| Din partea echipei - Du-te la pagina Anterioară 1, 2, 3 |
| Subiectul anterior
:: Subiectul următor |
mszavai
Trimis:
Vin Aug 29, 2008 10:09 pm |
|
|
|
Scumpa Gabriela,
Iti doresc din tot sufletul un calduros BUN VENIT in mijlocul magnificei familii a Razboinicilor Neinfricati ai Luminii. Pe masura ce fiecare dintre noi se trezeste si paseste ferm pe Calea Sa, Lumina devine tot mai stralucitoare!
Ma simt onorata sa fac parte din aceasta familie si ma simt onorata sa fiu in serviciul vostru, iubiti frati si surori ai Luminii!!!
Cu toata dragostea si pretuirea,
monika
|
|
Site Admin

Data înscrierii: 12/Iul/2005
|
|
|
 |
 |
 |
 |
gabrielagai
Trimis:
Sâm Aug 30, 2008 6:13 am |
|
|
|
Iti multumesc mult, draga Monika, pentru caldura cuvintelor tale ! Ma bucur ca v-am gasit si ma bucur ca m-am alaturat voua!
|
|

Data înscrierii: 01/Aug/2008
|
|
|
 |
 |
 |
 |
ileanaradu
Trimis:
Joi Oct 16, 2008 10:58 pm |
|
|
|
voi sunteti LUMINA
Ma bucur mult ca v-am gasit, va multumesc pentru crearea acestui loc de intanlire, aici sunt toti prietenii mei. Inca sunt destul de confuza (in sensul ca nu prea stiu cum voi realiza acest lucru), dar stiu sigur ceea ce vreau:
VREAU SA AJUT OAMENII SA VADA LUMINA PE CARE O AU IN EI SI CARE ASTEAPTA SA FIE SCOASA LA SUPRAFATA. Vreau sa ii fac sa inteleaga care este sensul adevarat al vietii (la modul in care eu il percep in acest moment).
Acum cu ajutorul vostru o sa-mi fie mult mai usor. Va iubesc din tot sufletul si imi doresc cu ajutorul vostru sa reusesc sa alung din mine si ultima ramasita de intuneric.
VA IUBESC !!!
|
|

Data înscrierii: 01/Oct/2008
|
|
|
 |
 |
 |
 |
mszavai
Trimis:
Sâm Dec 06, 2008 12:28 am |
|
|
|
Scumpa Ileana,
Desi cu intarziere, doresc sa iti urez un calduros Bun Venit in mijlocul familiei minunate a Luminii si Perfectiunii Divine. Ne bucuram sa te avem in mijlocul nostru si speram sa fim la inaltimea asteptarilor tale.
Cu toata dragostea si pretuirea,
Monika
|
|
Site Admin

|
|
|
 |
 |
 |
 |
ileanaradu
Trimis:
Dum Dec 07, 2008 10:42 pm |
|
|
|
Multumesc mult pentru urari. Sper sa invat multe de la voi pentru ca sunt cu capul in nori.
Va iubesc mult!
|
|

Data înscrierii: 01/Oct/2008
|
|
|
 |
 |
 |
 |
esteea
Trimis:
Vin Apr 17, 2009 7:02 am |
|
|
|
Va multumesc
Pentru ca aveti grija ca cei care cauta, sa gaseasca lumina.
Eu sunt dintre cei care se uita la stele si plang pentru ca le este dor de acasa.
|
|
Data înscrierii: 13/Apr/2009
|
|
|
 |
 |
 |
 |
mikyM
Trimis:
Dum Iun 07, 2009 8:38 pm |
|
|
|
Bine v-am gasit! si multumesc Monika pentru ajutor . De ceva timp tot incercam sa-mi amintesc numele de utilizator si parola si nu-mi aminteam si azi am mai incercat si m-am rugat ca sa reusesc si "semnul/raspunsul" a fost link-ul catre administrator. Sunt foarte foarte fericita!
|
|

Data înscrierii: 16/Ian/2009
|
|
|
 |
 |
 |
 |
daria
Trimis:
Sâm Aug 15, 2009 10:42 pm |
|
|
|
Bine v-am gasit!
Si pentru ca azi este o zi MARE, urez tuturor celor ce poarta numele Maicii Domnului LA MULTI ANI!
Va imbratisez cu drag, Daria
|
|

Data înscrierii: 15/Aug/2009
|
|
|
 |
 |
 |
 |
mszavai
Trimis:
Lun Aug 17, 2009 8:47 am |
|
|
|
Un calduros Bun Venit tutor noilor membri! Ne bucuram sa va avem alaturi de noi!
Iubire, Pace si Armonie tuturor.
|
|
Site Admin

|
|
|
 |
 |
 |
 |
daria
Trimis:
Lun Aug 17, 2009 8:15 pm |
|
|
|
Sunteti minunati!
Pasii mi-au fost calauziti .... Nimic nu este intamplator.
Va iubesc!
|
|

Data înscrierii: 15/Aug/2009
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Anamaria
Trimis:
Dum Noi 01, 2009 10:11 am |
|
|
|
Bine v-am gasit ! Sunt bucuroasa ca am descoperit site-ul asta dar si mai bucuroasa sa ma aflu printre persoanele de aici.
Ramaneti in Dumnezeu.
Noi toti suntem UNA.
|
|
Data înscrierii: 27/Oct/2009
|
|
|
 |
 |
 |
 |
mszavai
Trimis:
Vin Mai 21, 2010 12:37 am |
|
|
|
|
|
Site Admin

|
|
|
 |
 |
 |
 |
gheorghe.elena2006
Trimis:
Dum Mai 30, 2010 5:06 pm |
|
|
|
Imi pare bine ca am intrat. Urmaresc de ceva timp site-ul, dar... simt nevoie de armonia unei mari familii de suflete.
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2010
|
|
|
 |
 |
 |
 |
ioanadumitrachescu
Trimis:
Lun Iun 07, 2010 9:15 am |
|
|
|
Ma numesc Ioana, am 22 de ani, sunt din Oradea si sunt foarte fericita ca ma aflu aici in aceasta mare familie de fiinte speciale, ingeri daruiti de Dumnezeu ca sa ne ajute pe noi sa intelegem de ce suntem aici!
|
|
Data înscrierii: 29/Apr/2010
|
|
|
 |
 |
 |
 |
|
|