Lucratorul in Lumina :: Vizualizare subiect - Animale jupuite de vii pentru blana...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Lucratorul in Lumina -> Dezvăluiri
Animale jupuite de vii pentru blana... -
  Subiectul anterior :: Subiectul următor
mszavai MesajTrimis: Mie Apr 05, 2006 11:17 pm

Animale jupuite de vii pentru blana...

Iata aici un link http://www.protection-animaux.com/ , care din nefericire nu e direct. Cautati pe pagina Atrocite sans precedent si, mai departe, veti gasi si un filmulet mai dur despre cum se practica aceasta jupuire (asa cum s-a practicat dintotdeauna) in China. Deci trebuie sa gasiti ceva cu titlul Mourir pour la fourrure si sa mergeti la video.

Eu personal nu am rezistat sa ma uit pana la capat. Este ingrozitor de bruatal si barbaric!

Animalele au nevoie de noi! Este timpul sa ne trezim si sa trimitem LUMINA peste tot pe Pamant pentru ca aceste atrocitati sa inceteze!

Cu drag,
monika crybaby2
Site Admin

Data înscrierii: 12/Iul/2005

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj Răspunde cu citat (quote)
amemona MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 12:07 am

Daca doriti sa ajutati...

Draga Monika si eu am primit pe mail un astfel de filmulet si am semnat o petitie pt.oprirea masacrarii acestor animale nevinovate. Intr-adevar m-a socat si pe mine! M-a durut rau sufletul pt.acele animale si nu pot sa zic ca n-am simtit si dispret si suparare pe oamenii care au facut si fac o astfel de treaba murdara. Prietenul meu spunea ca sunt niste oameni simpli care asta stiu sa faca pt.ca asa au fost invatati. Dumnezeu sa-i lumineze! Va trimit un link prin care puteti si voi semna petitia si s-o trimiteti si prietenilor vostri: http://getactive.peta.org/campaign/p2furfreepledge Hai sa ne unim si sa le trimitem iubire si alinare acelor suflete! Va multumesc!

Data înscrierii: 09/Aug/2006

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat Răspunde cu citat (quote)
misolaris MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 12:49 am

Referitor la animale... am vazut zilele trecute un documentar care m-a socat. Mai aveam putin si plangeam cand am vazut cum sunt masacrate animalele care apoi ajung in farfuriile noastre. Cat de neom trebuie sa fii ca sa poti face asa ceva? E groaznic! Ma uitam la pisicuta mea si nu mi-o puteam imagina mancare sau haine. Chiar ma gandesc sa ma fac vegetariana. Este un documentar cu subtitrare inclusa in limba romana. Va rog sa trimiteti mai departe.

http://www.lukasig.com/earthlings.html

Data înscrierii: 17/Feb/2007

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj Răspunde cu citat (quote)
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Lucratorul in Lumina -> Dezvăluiri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Jasidogdotcom template v.1.0.4 © jasidog.com